• 8
  • 7
  • PIPE FLEKSIBEL

    PIPE FLEKSIBEL

  • EGR PIPE

    EGR PIPE

  • TAIL TIP

    TAIL TIP

  • banyu FORMING

    banyu FORMING

  • Resonator

    Resonator

  • KELAPA PIPE

    KELAPA PIPE

Apa PILIH KINROM INDUSTRIES

 Kinrom-Engine tabung ahli solusi sambungan,
 sing spesialisasine ing desain lan Pabrik exhaust pipe fleksibel kanggo industri otomatis lan aplikasi liyane
Read More

produk Bintang

perusahaan warta

  • Sugeng anget ing ngasilaken breakthroughs 700000PCS ing November!
    28/09/17

    Sugeng anget ing ngasilaken breakthroug ...

    Sugeng anget ing ngasilaken breakthroughs 700000PCS ing November!
    maca liyane
  • preian New Year kang: 1st lan 2.
    28/09/17

    preian New Year kang: 1st lan 2.

    preian New Year kang: 1st lan 2.
    maca liyane

thanks kanggo wektu