Babagan awake dhewe

KINROM adi (Beilun PLANT2)

Industri Kinrom padha nyiyapake ing 1983, panggonan ing plabuhan paling gedhé katelu city-- Ningbo, China.  For more than thirty years, the company has been dedicating itself to provide metal tube and pipe solution for auto engine and emission system, and other pipe and tube application in Automobile Industries.

We kudu telung tetanduran ing karya, lan siji mining in Korea South, loro kantor operasi ing Eropah lan ing India.  Perusahaan wis area Pabrik total 61500 meter, karo 500 karyawan, kalebu 30 engineers, makarya bebarengan. Ana 7 garis produksi kanggo pipe fleksibel exhaust, 5 kanggo pipe EGR, 4 kanggo banyu mbentuk bagean lan 3 kanggo pipe buntut, sik njongko sing kapasitas saka 7 yuta bêsik tahunan. Pusat laboratorium ing-house digunakake kanggo nyoba materi, produk lan kinerja kanggo mesthekake kualitas.

Kanthi Manajemen ngalangi, teknologi lan kualitas produksi, Kinrom liwati TS 16949 ing taun 2006, lan iki certified dening ISO 14001 lan ISO 18001 ing 2013. Perusahaan saiki saged kanggo kurban loro OEM lan Potongan layanan kanggo pelanggan global.

We duwe tim dodolan internasional kanggo nyedhiyani pelanggan ing wektu servings kabeh sak donya. Kita Yahoo iku kanggo nyedhiyani produk luwih, lan nggawe urip luwih.