• 8
 • 7
 • флексибилна цевка

  флексибилна цевка

 • EGR ЦЕВКИ

  EGR ЦЕВКИ

 • врвот на опашката

  врвот на опашката

 • HYDRO ФОРМИРАЊЕ

  HYDRO ФОРМИРАЊЕ

 • резонатор

  резонатор

 • нафтоводи

  нафтоводи

Зошто да одбереш KINROM ИНДУСТРИИ

 Kinrom мотор цевки експерти решение врска,
 од областа на дизајн и производство издувниот флексибилна цевка за авто индустрија и друга апликација
Прочитај повеќе

Избрана производи

компанијата Вести

 • Топли честитки на родот откритија 700000PCS во ноември!
  28/09/17

  Топли честитки на родот breakthroug ...

  Топли честитки на родот откритија 700000PCS во ноември!
  Прочитај повеќе
 • Денот на новогодишните празници: 1-ви и 2-ри.
  28/09/17

  Денот на новогодишните празници: 1-ви и 2-ри.

  Денот на новогодишните празници: 1-ви и 2-ри.
  Прочитај повеќе

ти благодарам за твоето време