за нас

KINROM течност (Beilun PLANT2)

Kinrom индустрии беа поставени во 1983 година, лоцирање во третиот по големина пристаниште city-- Ningbo, Кина.  For more than thirty years, the company has been dedicating itself to provide metal tube and pipe solution for auto engine and emission system, and other pipe and tube application in Automobile Industries.

Имаме три фабрики на работа, и еден магацин во Јужна Кореја, две оперативни канцеларии во Европа и во Индија.  Компанијата има вкупно производство површина од 61.500 квадратни метри, со 500 вработени, вклучувајќи ги и 30 инженери, кои работат заедно. Постојат 7 производни линии за издувните флексибилна цевка, 5 за EGR цевка, 4 за хидро формирање делови и 3 за опашка цевка, достигнувајќи капацитет од 7 милиони парчиња годишно. Во куќата лабораторија центар се користи за тестирање на материјали, производи и перформанси за да се обезбеди квалитет.

Со солидна управување, технологија и квалитет на производството, Kinrom донесе TS 16949 во 2006 година и беше сертифицирана со ISO 14001 и ISO 18001 за 2013 година Компанијата сега е во состојба да понуди и ОЕМ и ODM услуги за глобалната клиенти.

Имаме меѓународна тим за продажба да се обезбеди на нашите клиенти во времето порции целиот свет. Нашата цел е да им обезбеди подобри производи, и да се создаде подобар живот.