Rreth nesh

KINROM lengut (BEILUN PLANT2)

Industritë Kinrom ishin vendosur deri në 1983, gjetjen në portin e tretë më e madhe qytet të Ningbo, Kinë.  For more than thirty years, the company has been dedicating itself to provide metal tube and pipe solution for auto engine and emission system, and other pipe and tube application in Automobile Industries.

Ne kemi tre bimë në punë, dhe një magazinë në Korenë e Jugut, dy zyrat operative në Evropë dhe në Indi.  Kompania ka një sipërfaqe totale prodhimin e 61500 metra katror, me 500 të punësuar, duke përfshirë 30 inxhinierë, që punojnë së bashku. Nuk janë 7 linjat e prodhimit për tub i shkarkimit fleksibile, 5 për tub EGR, 4 për hidro pjesë formimin dhe 3 për tub bisht, duke arritur një kapacitet prej 7 milion copë në vit. Një qendër laborator në shtëpi është përdorur për të testuar materiale, produkt dhe performancën e saj për të siguruar cilësinë.

Me menaxhimin e ngurta, teknologjisë dhe cilësisë së prodhimit, Kinrom kaluar TS 16949 në vitin 2006, dhe ishte certifikuar nga ISO 14001 dhe ISO 18001 në vitin 2013. Kompania është tani në gjendje për të ofruar dy OEM dhe ODM për konsumatorët globale.

Ne kemi një ekip ndërkombëtar të shitjes për të siguruar klientit tonë në kohë servings e gjithë bota. Qëllimi ynë është që të ofrojë produkte të mira, dhe për të krijuar jetë më të mirë.