Tentang Kami

KINROM cairan (BEILUN PLANT2)

Industri Kinrom anu nyetél dina taun 1983, locating dina port panggedéna katilu city-- Ningbo, Cina.  For more than thirty years, the company has been dedicating itself to provide metal tube and pipe solution for auto engine and emission system, and other pipe and tube application in Automobile Industries.

Simkuring gaduh tilu tatangkalan jam gawé, sarta salah sahiji gudang di Koréa Kidul, dua kantor operasi di Éropa sarta di India.  Parusahaan boga wewengkon pabrik jumlahna 61500 méter pasagi, kalawan 500 pagawé, kaasup 30 insinyur, gawe bareng. Aya 7 garis produksi pikeun pipe fléksibel knalpot, 5 pikeun pipe EGR, 4 keur hidro ngabentuk bagian jeung 3 pikeun pipe buntut, ngahontal kapasitas 7 juta buah taunan. Hiji pusat laboratorium di-imah anu dipaké pikeun nguji bahan, produk jeung kinerja -na pikeun mastikeun kualitas nu.

Kalawan manajemén padet, téhnologi jeung kualitas produksi, Kinrom diliwatan TS 16949 on 2006, sarta ieu Certified ku ISO 14001 sarta ISO 18001 on 2013. Pausahaan ayeuna mampuh nawiskeun duanana OEM na ODM layanan pikeun konsumén global.

Urang boga hiji tim jualan internasional nyadiakeun customer kami dina jangka waktu servings sadayana sakuliah dunya. Tujuan kami anu nyadiakeun produk hadé, sarta nyieun hirup hadé.